fbpx Sommervikarer - Sykepleiere / Vernepleiere / Sosionomer og studenter | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sommervikarer - Sykepleiere / Vernepleiere / Sosionomer og studenter

DPS Halden - Sarpsborg, døgnbaserte tjenester post 1

Om stillingen

Post 1 er en av tre døgnposter på Haldenklinikken. Posten har 17 sengeplasser, og er en 7-døgnpost som i hovedsak behandler psykoser og allmenpsykiatriske problemstillinger. Vi har fokus på stabilisering av døgnrytme, individuell og gruppebasert ferdighetstrening, mestringsstrategier og miljøterapi. Vi ønsker sommervikarer og tilkallingsvikarer.

Nøkkelinformasjon

Stillinger: 2
Stillingsprosent: 100

Arbeidsoppgaver

 • Primærkontaktansvar
 • Miljøterapeutiske oppgaver
 • Oppfølging av pasienter individuelt og i gruppe
 • Tverrfaglig samarbeid i seksjonen 
 • Samarbeid med kommunehelsetjeneste og andre samarbeidspartnere
 • Pårørendesamarbeid
 • Medisinadministrering (sykepleiere og vernepleiere)
 • Dokumentasjon

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier, vernepleier eller sosionom
 • Studenter kan også søke
 • Erfaring fra psykisk helsevern ønskelig, men ikke et krav

Personlige egenskaper

 • Du kommuniserer og samarbeider godt med pasienter, pårørende, kollegaer og andre samarbeidspartnere
 • Positiv og løsningsorientert
 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Godt arbeidsmiljø med gode kollegaer
 • Godt samarbeid i vårt tverrfaglige team
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Diverse velferdstiltak i Sykehuset Østfold
 • Gode forsikringsordninger
 • Pensjonsordning gjennom KLP

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring, disse må være på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Kontaktinformasjon

Lars Fredrik Wallin
Seksjonsleder
Telefon: +47 908 47 617

Ine Fredriksen
Stedfortreder
Telefon: +47 919 98 317

Adresse: Kjærlighetsstien 30, 1781 Halden, Norge
Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Om arbeidsgiveren

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

Annonse
Annonse