fbpx Spennende muligheter i Ringsaker | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Spennende muligheter i Ringsaker

Ringsaker kommune er med sine om lag 35.500 innbyggere den klart største kommunen i Innlandet. Kommunen har vekst i folketall og arbeidsplasser og et offensivt næringsliv som satser og ønsker utvikling.

Ringsaker er Norges største hyttekommune, og Sjusjøen er kjent for å ha Norges beste skiløyper. Småbyene Brumunddal og Moelv har urbane kvaliteter, og det er et mangfoldig botilbud i hele kommunen. Det er gode oppvekstmiljøer, god barnehagedekning og en satsing på økt læringsutbytte i skolen. Mjøsa og det vakre kulturlandskapet gir fantastiske muligheter for rekreasjon og opplevelser. 

Helse- og omsorgsseksjonen i Ringsaker kommune gir sine ansatte faglige utfordring og muligheter til å utvikle seg for å møte morgendagens nye utfordringer. Som arbeidstaker i Ringsaker, blir du en del av et stort og sammensatt fagmiljø med gode kollegaer.

Vi tilbyr:

  • Kollegaer med høy faglig kompetanse, bred tverrfaglighet
  • interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Mulighet for å utgjøre en forskjell for brukerne i deres hverdag
  • Trivelig arbeidsmiljø
  • Opplæring og veiledning

Ledige stillinger

Vil du jobbe som sykepleier i en av Norges mest offensive kommuner?
Vi har flere spennende sykepleierjobber – se her.

Annonse
Annonse