fbpx Sykepleier / Vernepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier / Vernepleier

Seksjon dag og døgn på Åsebråten i Fredrikstad, er en seksjon i avdeling for barne- og ungdomspsykiatri (avdeling BUP/HABU) ved Sykehuset Østfold. Seksjonen har ca 32 medarbeidere og et solid tverrfaglig miljø. Seksjon dag og døgn tilbyr tverrfaglig utredning og behandling av barn med  ulike utfordringer som blant annet traumer, spiseforstyrrelser, psykoseproblematikk og autisme. Pasientene henvises fra avdelingens fem lokale poliklinikker. Seksjonen har ansvar for et fem-døgns tilbud, dagtilbud og ulike gruppetilbud. Samarbeid med pårørende er sentralt i arbeidet. Seksjonen har en tverrfaglig sammensatt personalgruppe med overleger, LIS, psykologspesialister, familieterapeuter, sykepleiere, vernepleiere, barnevernspedagoger, klinisk ernæringsfysiolog og kokk.

Seksjonen har 5 døgn drift, stengt hver helg.

Vi har ledig 76 % fast stilling, gjeldende turnus er for tiden natt.
 

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 01.11.2023

Arbeidsgiver: Sykehuset Østfold HF

Stillingstittel: Sykepleier / Vernepleier

Stillinger: 1

Heltid / Deltid: Deltid

Ansettelsesform: Fast

Stillingsprosent: 76

Webcruiter-ID: 4718749205

Startdato: 02.01.2024

Arbeidsoppgaver

  • Observasjon av somatisk og psykiatrisk status
  • Iverksetting av nødvendige sykepleietiltak 
  • Oppfølging av behandlingsplaner
  • Tverrfaglig samarbeid med øvrige faggrupper ved seksjonen 
  • Samarbeid med pårørende
  • Dokumentasjon i pasientjournal
  • Stillingen innebærer for tiden todelt turnus med arbeid dag/kveld 

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som sykepleier eller vernepleier
  • Relevant videreutdanning - ønskelig
  • Erfaring fra arbeid med barn og psykisk helse

Personlige egenskaper

  • Personlige egenskaper vil bli vektlagt 

Vi tilbyr

Etter helsepersonelloven § 20a er det krav om politiattest ved tilsetting.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring, disse må være på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Kontaktinformasjon

Roy William Andersen
Seksjonsleder

Adresse: Ilaveien 127, 1605 Fredrikstad, Norge
Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Om arbeidsgiveren

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

Annonse
Annonse