fbpx Sykepleier, Cathinka Guldberg-senteret | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier, Cathinka Guldberg-senteret

Vi har ledige 100 % sykepleierstillinger hos oss og søker deg som vil være med å gjøre en forskjell i eldreomsorgen. Det vil være mulig å redusere stillingen dersom du ønsker det. Vi har tilgjengelig delvis møblert tjenesteleilighet på 25 kvadratmeter (oppholdsrom/kjøkkenkrok, gang og bad) med mulighet for å sette seg på venteliste til større leilighet.

Cathinka Guldberg-senteret ligger flott til på St. Hanshaugen, med gangavstand til Oslo sentrum og kollektivforbindelse rett ved sykehjemmet til alt byen har å by på. Sykehjemmet har 6 avdelinger, med til sammen 127 beboere, samt dagsenter med 11 plasser.

Vi har nå ledige stillinger som sykepleier på to av de somatiske avdelingene. På avdelingen bor det 25 beboere som er fordelt på tre grupper. Alle beboere har tjenesteansvarlig sykepleier i tillegg til helsefagarbeider som primærkontakt. Du blir en viktig del av det teamet som følger opp beboernes helseutfordringer.

Med faglig dyktighet, korte beslutningslinjer og med blikk for å arbeide smartere, skaper vi et fullverdig liv for eldre. Vi bygger en forbedringskultur og sammen skaper vi et godt sted å være for eldre, Som ansatt på Cathinka Guldberg-senteret blir du en del av hverdagen til beboerne våre i den viktige siste delen av livet. Du får førstehåndserfaring med et firesifret antall ulike diagnoser, somatiske og psykiske lidelser og får kontinuerlig utvidet det kliniske blikket. Sykehjemmet er kjent for høy faglig dekning, godt arbeidsmiljø og kollegafellesskap. Du dokumenter i et moderne og spennende digitalt journalsystem.

Vårt mål er å løfte eldreomsorgen, så hos oss kan du være i kontinuerlig utvikling. Vi har et høyt faglig fokus og som sykepleier hos oss inviteres du til spennende fagdager flere ganger i året. Alle våre sykepleiere som er veiledere, får tilbud om å ta formell veilederkompetanser som en del av vårt samarbeid med Lovisenberg Diakonale høgskole. Sammen med oss kan du utvikle deg og lære masse. Som nyansatt får du tilbud om å delta i vårt introduksjonsprogram som vil gi deg en grundig og god plattform for å kunne fungere godt ved avdelingen. Vi har etablert bemanningsavdeling for å sikre en mer stabil bemanning.

Se mer om hvordan det er å arbeide som sykepleier i Lovisenberg Omsorg: https://vimeo.com/823643984? share=copy

Søkere vil bli behandlet fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Arbeidsoppgaver

 • Gi faglig omsorg, pleie og behandling til beboere
 • Utøve direkte sykepleie og påse at sykepleiefaglige oppgaver utføres i tråd med gjeldende krav til kvalitet
 • Dokumentere og rapportere i henhold til gjeldende retningslinjer og prosedyrer
 • Sørge for at tiltak, oppfølging og dokumentasjon til enhver tid er faglig forsvarlig
 • Bidra til en god informasjonsflyt mellom pleiere og teamleder
 • Veilede og informere pasienter, pårørende og kollegaer
 • Som studenttett sykehjem ønsker vi at alle våre sykepleiere skal veilede våre kommende kolleger
 • Øvrige relevante oppgaver

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier, gyldig arbeids- og oppholdstillatelse
 • Gyldig politiattest må fremlegges ved tiltredelse
 • Erfaring med lignende arbeid er ønskelig
 • For fremmedspråklige kreves det dokumentert norskkompetanse tilsvarende nivå C1
 • Du er serviceinnstilt og setter pasientens ønsker og behov i fokus
 • Du viser engasjement, redelighet og respekt
 • Du arbeider selvstendig, men har også gode samarbeidsegenskaper
 • Du bidrar aktivt til et positivt arbeidsmiljø
 • Du er løsningsfokusert
 • Vi verdsetter erfaring og ser gjerne at du har arbeidet noen år som sykepleier

Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • 40% kveldsstillegg
 • Introduksjonsprogram for nyansatte
 • Tilgang til e-læringskurs
 • Rabatt på treningssenter og sportskjede
 • Mulighet til å leie feriebolig i Norge og Spania
 • Utfordrende arbeidsoppgaver og høyt faglig nivå
 • Dyktige kollegaer med høy faglig kompetanse
 • Et helsefremmende og inkluderende arbeidsmiljø med et godt sosialt fellesskap 
 • Internundervisning og mulighet for kompetanseøkning
 • Spennende pågående prosjekter
 • Tverrfaglig samarbeid
 • Et sykehjem som tør å tenke annerledes og der det er korte beslutningsveier

Kontaktinformasjon

Stine Brath, Avdelingssykepleier
Stine.Brath@lovisenberg.no

Marie Lindø, Avdelingssykepleier
marie.lindo@lovisenberg.no

Line Orlund, Daglig leder
+47 452 92 720

Lovisenberg Omsorg AS er en del av Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg en ideell diakonal stiftelse med omfattende virksomhet innenfor sykehusdrift, helseutdanning, eldreomsorg, rehabilitering og barnehagedrift. I mer enn 150 år har Lovisenberg arbeidet med og for mennesker i utsatte og sårbare livssituasjoner. Vi tilstreber kontinuerlig faglig utvikling og god omsorg for hele mennesket. Cathinka Guldberg var pioner og grunnlegger av sykepleierutdannelsen i Norge.

Lovisenberg Omsorg har som formål å utvikle og drifte sykehjem på oppdrag fra det offentlige. Vår visjon er å bidra til å løfte eldreomsorgen i Norge, og «Den gode dagen» er vårt varemerke. Med faglig dyktighet, korte beslutningslinjer og med blikk for å arbeide smartere, skaper vi et betydningsfullt liv for eldre. Våre tjenester og løsninger legger til rette for omtanke og valgfrihet i hverdagen, og legger vekt på gode mellommenneskelige møter.

Kjerneverdiene våre er: kvalitet, nestekjærlighet, handlekraft og fellesskap. Vi oppfordrer alle kvalifiserte søkere velkommen til å søke på våre stillinger uavhengig av kjønn, alder, funksjonsnedsettelse og bakgrunn.

Annonse
Annonse